Jost Van Dyke

Vi hade en fin segling upp till Sandy Cay, här låg vi över lunch och hade riktigt fin snorkling runt ön. Efter maten flyttade vi upp till Sandy spit istället, en liten sandremsa som bjöd på fina kiteförhållanden men tyvärr var vinden lite svag.
Här började också en av resans blötaste kvällar, i dubbel bemärkelse. Kapten Alto bjöd på dubbla rom & cola redan vid tre, så när resten av besättningen kom ut till båten hade vi gjort slut på 2 flaskor rom. Vi halade ankar och en något berusad styrman tog oss för motor till Great Harbour? Hur som helst så hade vi en grym festkväll med limbo och en skadelista som slog ut hela besättningen under kommande dag.
Dagen efter bjöd på en seg besättning, men vi hade lyckats ankra om på Sandy Spit igen så efter 6 peperoni pizzor så var halva crewet ute och kitade lite försiktigt i fin vind.
Den nu mera omdöpta Kapten Alko lyckades dessutom under sitt pizzastop lägga en rejäl sub i den idylliska "Bubbly pool". På väg därifrån mötte han ett glatt amerikanskt gäng på väg för att bada som frågade:
"How was it?"
"It was great!"
Vi lämnade till slut, för att ta oss mot resans sista stop innan vi begav oss mot St. Marteen igen.

 


Kommentarer
Postat av: Anna The#Queen

Tycker allt det uppdateras lite dåligt här.. Ut och res med er nu så man får drömma sig bort igen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback