Back in China!

Men ändå inte... Att resa är att dö en smula, särskilt om man är över 1.95. Att komma fram är dock alltid roligt även om bagaget inte alltid gör det. Det var dock inget större problem då vi redan fyllt i blanketten för "missing bagage". Detta eftersom det är tredje resan på raken som väskorna försvinner.
Reseguiden Pe Tah var dock stabil och mötte upp i kostym dagen till ära. Efter en kort taxi resa anlände vi till vårt residens i Westview Heights där vi tillbringade kvällen flygandes helikopter och drickandes lite vitt.
Första dagen inleddes med en mindre försovning men vi lyckades ändå möta upp med brorsan för shopping och sightseeing. Vi bockade av 3 av 5 på Lonely planets "highlights" i Hong Kong.
Kvällen avrundades med ett par Mojitos i Lan kwai fong.

Snabb fika på Pacific CoffeeJohan på walk of famePe Tah och Eves på Victoria Peak
Hong Kong by night


Så var det den 24:e igen...

Det firades med pompa och ståt hemma hos Bäckströms. Som sig bör när Eva har namsdag. Tomten tittade förbi och stor förvirring uppstod när ännu en tomte dök upp.
Det hela fick dock en lycklig upplösning, vi fick klappar och tomtarna fick whisky. Imorgon åker Eva till Sthlm för en sista lång natt på migrationsverket. Johan tjänar sitt straff i tornet och ansluter på onsdag. På torsdag går planet via Heathrow  till Hong Kong där vår vanliga asienguide Pe Tah möter upp.
Stackars Valle får dock stanna hemma och bo på hunddagis, vi kommer sakna honom.

Tomtarna?

Vi

Walle

Nio dagar kvar men inget är så tråkigt som en blogg utan uppdateringar. Som en försmak på hur sjukt aktiva vi kommer vara så fyller vi ut med lite bilder. Johan vill absolut poängtera att han var på andjakt med chefen igår, därav bilden till vänster. De gav sig av till Nisseviken och lyckades avrätta fem änder innan solen gick ner. Etta på vår lista den här veckan är för övrigt Walle. Walle är den bedårande beaglen på bilden till vänster. Hans förmyndare är i Thailand på holiday och vi är världens lyckligaste hundvakter. I Walles sällskap förvandlas vi till överbeskyddande nördar som gullar med den charmanta jycken likt småbarnsföräldrar av den allra värsta sorten. Skrämmande!  

ChefenValle

Introducing

Sådär ja,

för att inte hamna i sitsen där vi inte har något att göra på semestern så har vi nu ordnat så att vi alltid kan spendera en massa tid på INTERNET-café.
Här i vår reseblogg kommer vi att raljera om hur bra vi har det och om hur synd det är om alla hemma i Sverige som fryser och har tråkigt medan vi äter kokosnötter och dricker champagne.
Det är dock 10 dagar kvar innan vi lättar så tills dess, håll ut!

Cykelkärra

Johan & Eva