St Barths and back

Vi gjorde ett tappert försök att reclaima vår gamla svenska koloni St Barts. Vi utgick från Orient bay i arla morgonstund. Havet låg som en spegel och det blev en lång gång för motor. Vi ankrade bredvid en svensk charterbåt med ett lass av gubbar.
I Gustavia roade vi oss med lyxig shopping och en fin middag på kvällen.
På morgonen blev det en snabb proviantering innan vi satte segel och länsade mot St. Marteen. Vi landande snabbt två tunor, sedan blev det en stunds stiltje i fisket. Det var jobbig sjö men utanför Simpson bay sög det i och nylonlinan sa pang när något större svalde vår rosa squid.
Seglingen fortsatte och vi rundade ön och sedan även västspetsen på Anguilla.
Nu sitter vi på Elvis bar i Roadbay med varsin rumpunch. Imorgon blir det incheck och sedan kitesurf i Cove Bay.
Nu ska vi ta dingen ut och slänga tunan på grillen.

Skepp o´hoj!


Kommentarer
Postat av: Christina

Hej på er sneseglare!

Härligt att höra att fiskelyckan är med er, en tuna på grillen det är mumma! Hoppas att vindarna drar i så ni kan få lite kitesurf med er innan det bär av hem till Svedala igen. Kram Stina

2010-02-15 @ 06:47:24
Postat av: Ångman

Hej!

Hoppas det snöar på er också.

Vi håller att planera en Italienresa för BG-troppen tillsammans med respektive(Eva i detta fall)under V38. Har ni något emot detta? Österholm har lovat att ge dig ledigt(utan lön)

Uteblivet svar behandlas som samtycke.

2010-02-19 @ 10:50:33
Postat av: Backe

Mr. Aggman, att du hittade hit. Självklart kan vi tänka oss Italien, dit kommer vi aldrig utanför arbetslivet av någon konstig anledning. Jag visste inte att Österholm hade sådant mandat men pengar är inget problem.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback