Breaking news!!!!

Det ryktas om att the one and only, Johan och Eves återigen ska hedra ett land långt borta med sin närvaro. En källa i parets närmaste krets uppger att målet för resan är den Fillipinska paradisön Boracay. Det kan antas att de även denna gång kommer att få sällskap av Johans bror Peter som på en mycket kort tid har blivit ett namn att räkna med i Hong Kongs sociala toppskikt. Det kan bara spekuleras i vad som styrt valet av resmål men en inte alltför kvalificerad gissning är att de utmärkta förutsättningarna för kitesurf och skönt strandhäng har haft avgörande betydelse. Vi har försökt nå Johan och Eves för en kommentar. De hälsar via sin presstalesman att de varken kan bekräfta eller förneka uppgifternas riktighet. Den som lever 10 december får se. Bulabog Beach

Kommentarer
Postat av: gittan

Då ni genom eran presstalesman ej dementerat uppgifterna får vi väl alla anta att det löst sig med semester o sådant!? Så det är väl bara att gratulera o hoppas att planet när det är tid lyfter!

ha en bra dag o hälsa din Eva så gott!

2007-10-28 @ 19:42:40
Postat av: Johan

Ja det verkar ha löst sig, märkligt nog. Eftersom Finnair inte opererar med Q800 så tror jag nog att vi ska både lyfta och landa.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback