Ett sant sjorovarliv!

Da narmar sig vart Nya Zeeland besok sitt slut. Vi har de senaste dagarna kryssat omkring bland oarna utanfor Auckland. En klar favorit dar ar Tiri tiri Matangi Island. Dar bjuds pa ett fint fagelliv och skon snorkling och bad. Vi lyxade med en riktig festmaltid pa kokta musslor och stekt snapper.
Idag ar vi lite inblasta pa Waiheke Island, ett stalle som vi sett lite for mycket av, det lilla som finns att se i allafall. Har finns dock ett sk "Internet" och idag har vi bullat upp med lite bilder som utlovat.
Forhoppningsvis kommer vi kunna segla till Auckland i eftermiddag eller eventuellt imorgon beroende pa vadret. Just nu rader 12-15 m/s och det ar kryss dit.

Kramar fran Johan & Eva.
Flasknospingviner runt batenKapten JohanSeafoodorgie pa Tiri tiriEva snorklar runt batenJohan med sina SnapprarSjorovar EvaEva pa badstegenEves pa Arid Island
Ar inte det dar en san dar Dront?Delfinunge

Kommentarer
Postat av: Bro.

Hej pa er!
Ar det inte dags for er att komm till Hong Kong istallet. Har slipper ni fanga er mat sjalv och ni kan duscha nar ni vill sa ni inte blir sa skitiga som ni ser ut pa bilderna.

Ses snart,

2007-01-30 @ 05:07:26
Postat av: Eva och Johan

Du ska veta att det är två välvaskade sjörövare som dyker upp på fredag. Angående ditt epost så va det nån mackapär som skulle skicka en webcam bild men kameran var ur funktion.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback