Sailrace i HK

 Igår stod kappsegling på programmet. Vår favorit Pe Tah ordnade så att vi fick följa med på den båt som han kappseglar med i Hong Kong. Johan blev utsedd till grinder medan Evas jobb blev att krypa fram och tillbaka över båten och hänga ut över relingen i syfte att maximera farten samt att hjälpa till att packa ner spinnackern. Besättningen bestod av 7 personer. Vi seglade två race. I det första blev vi andra båt i mål men vi ryckte upp hos och efter det att taktikern Peter fick till en perfekt start i andra racet så hade de övriga båtarna inte en chans och vi vann. Båtens Nya Zeeländske ägare Chris verkade nöjd med dagen och bjöd hela besättningen på drinkar och snacks i baren på Royal Hong Kong Yacht Club. Det resulterade i att det var tre väldigt glada gastar som några timmar senare tog en taxi hem till Kennedy Town. Allt som allt så var det en fantastiskt bra dag. Faktiskt en av de bästa på hela semestern.

Paus mellan racen
Lite bira efter att vi krossat motståndarna
Johan och Eves nöjda med sin insats
Bröderna Backe efter att ha firat lite extra på Royal Yacht Club

Kommentarer
Postat av: maria

Ååh Eva! Ser fortfarande helt underbart ut! En anna sitter på bibblan å har ångest för att jag inte ska hinna med all skola den här terminen då jag hellre leker (läs åker skidor)
Dock bär det snart av (12 dagar) till California och förhoppningsvis lite stränder och shopping.Längtar!
Ha det underbart!

Kramar Maria

2007-02-06 @ 00:56:17
Postat av: Eva och Johan

Maria babe. Inget fel med att leka. Frisk luft har en positiv inverkan på hjärnans prestationsförmåga. Dessutom lär du träffa massa viktiga och mäktiga människor i whistler som tycker att du är charmig och ger dig jobb utan att kolla på dina akademiska meriter... kramar

2007-02-06 @ 01:48:28
Postat av: snistel

Duuudees!

2007-02-06 @ 17:58:10
Postat av: Backe

Duuuude!
Kallt här himma du.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback