Peter and the palmtrees

Boracay is still paradise. Vårt team har utökats i och med att David och Anna anlände i förrgår och flyttade in på nedervåningen i vårt casa. Igår bjöd vi in ett gäng till sundowner på balkongen för att sedan äta en alldeles strålande skaldjursmiddag och avsluta kvällen med drinkar och vattenpipa på white beach.

Vinden har varit fortsatt konstant och den mesta tiden har spenderats på Bulabog beach som är kitestranden på Boracay. Idag bjöd Peter på lite extra spänning när hans kite krokade loss sig själv och tog sikte på stjärnorna precis när han skulle åka iväg. Peter blev tvungen att släppa taget och kiten flög upp över stranden och fastnade högst upp i en kokospalm inne på en gård. Lyckligtvis blev ingen skadad och en hjälpsam fillipin klättrade upp och plockade ner kiten som oväntat var helt intakt.

Good news är att Svarten är back in the air (om än med ett ganska vanprydande ärr rakt över LE) och fortsätter att leverera. Efter fem dagars kite känns det i kroppen så i eftermiddags traskade vi över till white beach och fick en timmes massage, helt sanslöst skönt. Sömniga och oljiga gick vi sedan till "crazy crepes" och satte i oss varsin fylld pannkaka som med största säkerhet motsvarande en persons årsbehov av socker. Ikväll är vi hemma för första gången på hela semestern. Johan ligger solbränd och utslagen i hängmattan medan Eves och Peter diskuterar vilken metod är mest ändamålsenlig för att få tyst på grannens odrägliga vakthund, arsenik eller arkebusering?
Romsession på balkongen

Sanna och Jesper AC brothers

Eves cruisin

Eves & Pe Tah på white beach


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback