Eves and the palmtrees

Fredagskvällen blev en ganska blöt kväll för bröderna Backe och herr Augustinson. Dels för att det som vanligt kom en och annan skur, dels för att det blev nån form av bartömmning i lägenheten. Vi började med att mixa läckra fruktdrinkar men efter det som senare fick namnet "Tigerkakan" övergick vi till det mer beprövade rom & cola konceptet. 
Medan damerna tröttnade och gick till sängs drog vi i oss de sista dropparna innan vi gick mot utgång. David satte stortån i två fartgupp innan vi fick tag på en moppe med sidovagn som tog oss till "Hey Judes".

Följande morgon gick lite segt i starten men vi tog oss efter en stadig baconfrukost ner till stranden. Här hade Anna redan trampat på en sjöborre och hamnat på stranden med 100m linor i ett smidigt nystan. Eva launchade och klev ut i vattnet, vad som sedan hände är något oklart. Vad som däremot var klart var att Evas kite plötsligt satt virad i toppen på en kokospalm medans Eva låg i en liten blodig hög på stranden. Lyckligtvis var det inte så illa som det såg ut, Eva var hel förutom ett skrubbsår och kiten som åter plockades ner av en liten fillipinjo klarade sig också bra. 

På eftermiddagen mojnade vinden lite och vi knallade över till White beach istället för en fruktshake i solnedgången. Vi käkade pizza och pasta på ett Italiano ställe innan vi drog oss hemmåt för en lugn hemmakväll. I morgon ska vi flytta ut och ner till Banana Saging, framtida bloggande är ett något oklart kapitel, så om vi inte hörs förr önskar vi er alla en riktigt god jul. Här är ingen snö, men sanden ligger bländade vit.

Hatten är dinNej din!
Kalas
Trimmaran80 is tha shit
DaiquiriSnorkle
MirrorShake shake
Set menu C


Kommentarer
Postat av: Jonas Hagman

God Jul på er! Verkar ju vara ganska nice där borta.... själv har man en traditionell gråmulen skånsk Jul... I LIKE!

Ha det riktigt gött!

2007-12-24 @ 12:51:52
Postat av: Tobas

Gött för er!! Riktigt god fortsättning och må vinden vara med er. Hälsa folket, skoj å se att Sanna är där osså. Kitade med henne i Åre för nått år sedan eller två?
Gott nytt och ta en paraplyis för mig osså / Tobas

2007-12-27 @ 15:26:02
Postat av: Annika

Va härligt ni verkar ha det! Blir riktigt avundsjuk. Här åker man upp till Norrland för lite skridsko- och skidåkning men nej, inte en snöflinga i sikte! Däremot, spana in Filippinerna ordentligt, ta massa foton och kom med tips! Manila kommer bli min hemstad i 10 veckor from februari. :)
Gott nytt år! Övertygad om att ni kommer fia det på bästa möjliga sätt! :)

2007-12-29 @ 12:29:29
Postat av: mor

Hej pa er godisar!
Det ser vilt ut pa fotona, fortsatt att ha kul!
Vi ser fram emot att fa krama er igen.
Sjalv skall vi beskada Sydneys fyrverkerier ute ifan havet
Kram mor

2007-12-30 @ 06:52:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback