Fillipin!

Lördagmorgon flög vi från HK, till Manilla city. Flygplatsen var lite high chaparall och vi fick plocka ut vårt bagage, sedan åka transferbuss runt hela kalaset till inrikesterminalen. Här fick vi checka in igen, gå igenom en 2-3 kontroller innan vi något försenade kunde flyga vidare till Kalibo. 

Kalibo visade sig vara i storlek och kvalitet som Bunge flygplats. Sedan gick färden vidare i nån form av minibuss. Vi hade ingen direkt koll på hur lång tid det skulle ta men efter en två timmar i helt galen trafik på små vägar kom vi i allafall fram till Caticlan. De 200 pesos vi betalt för bussbiljetten skulle även inkludera båt biljett. De gjorde de förvisso, men man måste såklart även betala hamnavgift? Jaja, vi kom på båten och Peter dricksade en kille utöver det vanliga för att han bar på våra kitegrejer. Det var en kort resa till Boracay och vi fick våra kitegrejer avburna på andra sidan också. Dock av en annan kille såklart... några pesos senare var ihopklämmda på en liten liten moppe med sidovagn och på väg till Bulabog beach. 

Efter ytterligare en spännande resa hoppade vi av och börja kånka upp för en backe där vi trodde att vi skulle bo. här möttes vi av vår fastighetsskötare Ray, som visade oss hem. Resan gick trots många frågetecken sjukt smidigt och några timmar senare satt vi mätta och belåtna på balkongen och drack vars en iskall.

Vaknade med tuppen på söndagen, eller rättare sagt av tuppen, eller för att vara korrekt av tupparna. Det lät som om det kunde röra sig om ett par tusen? Dessutom hade Johan och Eves nåt djur som började gapa för full hals inne i rummet! Eftersökningar gav dock inget resultat...
Dagen spenderades efter frukost av först rundtur, sedan storhandling på supermarknad. En flaska 15 årig rom kostade hela 50 kr för en flaska! Så vi köpte bara en och en 8 årig för 15 kr. Efter lite lunch på färsk mango, ananas och apelsin gick vi ner till stranden. Plattvatten, onshore ca 10 m/s, svårt att klaga.
Efter lite åkning sitter vi nu och sippar drinkar på balkongen, synd att klaga!
Eller ja, det har varit lite dåligt med sol, det är fan för jävligt!
Kalibo
Balkong
Frukost
Skruva
Utsikten

Kommentarer
Postat av: Moster

Fy sjutton, ni ser ut att surfa mer än på vågorna! Visste inte att du Eva var en kitebrud, vilket gäng! Charmören, har han hittat ngt strandragg ännu? Skönt att ni kom fram samtidigt med bagaget denna gången!Ni ser ju ut att bara ha det så gött så jag kan bara önska er en trevlig Jul o Nyår!
Var rädda om er

2007-12-16 @ 19:57:10
Postat av: Kalle

Vargen!

Så du har blivit en sån friskus! Härligt me lite kiteing. Själv försöker jag hitta nytt bohag i sthlm. ha det så fint och god jul!

Kram

2007-12-17 @ 07:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback