Nytt år, nya äventyr!

Så tog tyvärr både drömsemestern och år 2007 slut till sist. Hemma i Sverige möttes vi av ett iskallt Gotland men detta kompenserades av ett varmt mottagande av familjen Bäckström.
God mat, tipspromenad, Risk och ponnyridning höll humöret uppe innan verkligheten kom ikapp oss.
Eves förskansade sig i Uppsala för att skriva klart sin juridikuppsats och Johan skickades rakt ut i blekinges skogar där han firade sin 31 års dag i ett dragit vindskydd med endast torsk på menyn...

Men, vi hyser höga förväntningar på att 2008 kommer att överträffa våra högsta förväntningar och infria våra vildaste drömmar, den som lever får se!

Salam aleikum!

Kina pau riiiiiiktiiit!

Idag var vår sista dag på semestern så för att utnyttja den maximalt har vi:
Tagit tåget till Kina, åkt pulka i snön, ridit kamel i öknen, chillat vid Taj Mahal, tittat på Operahuset i Sydney, varit på 4D bio, ätit glass vid Jesusstatyn i Rio, åkt upp i Eiffeltornet, kollat på mount Rushmore, strosat utanför vita huset, ätit kina mat, posat vid Niagara fallet, tittat på mumier, varit i ispalatset samt shoppat en massa mer skräp.

Queen Eves of the desert


Happy ending och ett hälsosamt 2008

Nyårsafton firades tillsammans med Niklas och Julie i Lan Kwai Fong. Först åt vi (mest Johan som vanligt) skamlöst mycket sushi ackompanjerad av saké på en japansk restaurang. Tanken var sedan att glida vidare till en skybar för att skåla in 2008, spana in fyrverkerier och coola  tjejer till Peter. Dessvärre var stället fullt och eftersom vi inte hade bokat förblev planen blott en bra plan. Istället gled vi mot Solas där dom ville ha 300 i entré per person! Disco divorna Backe vände snabbt på klacken men då blev det annat ljud i skällan och vi bjöds in gratis. 
Väl inne styrde Peter snabbt upp de rätta tillbehören för ett lyckat tolvslag; champagne, serpentiner och glittrande partyhattar. Klockan blev tolv och vi skålade loss och intog dansgolvet där Johan var nattens gigant med sina Michael Jackson inspirerade moves.

På nyårsdagen vaknade vi oförskämt pigga. Vi bestämde oss för att 2008 ska bli ett häslosamt år och började vandra upp på berget bakom Kennedy Town. En och en halv timme senare hade vi nått "peaken" och var ganska svettiga men mycket nöjda med den grymma utsikten. Vi tog en taxi ner till Deep water bay där vi åt en fantastiskt god lunch på Royal HK yachtclub. Därifrån tog vi oss vidare till Stanley market där Johan utökade sitt förråd av skräp och Eves fyndade cashmeretröjor till sin nya vuxna jobbgarderob. 
På kvällen blev det Thai och en långfilm hemma i K-town.


Blygsam utsikt över HK