Happy ending och ett hälsosamt 2008

Nyårsafton firades tillsammans med Niklas och Julie i Lan Kwai Fong. Först åt vi (mest Johan som vanligt) skamlöst mycket sushi ackompanjerad av saké på en japansk restaurang. Tanken var sedan att glida vidare till en skybar för att skåla in 2008, spana in fyrverkerier och coola  tjejer till Peter. Dessvärre var stället fullt och eftersom vi inte hade bokat förblev planen blott en bra plan. Istället gled vi mot Solas där dom ville ha 300 i entré per person! Disco divorna Backe vände snabbt på klacken men då blev det annat ljud i skällan och vi bjöds in gratis. 
Väl inne styrde Peter snabbt upp de rätta tillbehören för ett lyckat tolvslag; champagne, serpentiner och glittrande partyhattar. Klockan blev tolv och vi skålade loss och intog dansgolvet där Johan var nattens gigant med sina Michael Jackson inspirerade moves.

På nyårsdagen vaknade vi oförskämt pigga. Vi bestämde oss för att 2008 ska bli ett häslosamt år och började vandra upp på berget bakom Kennedy Town. En och en halv timme senare hade vi nått "peaken" och var ganska svettiga men mycket nöjda med den grymma utsikten. Vi tog en taxi ner till Deep water bay där vi åt en fantastiskt god lunch på Royal HK yachtclub. Därifrån tog vi oss vidare till Stanley market där Johan utökade sitt förråd av skräp och Eves fyndade cashmeretröjor till sin nya vuxna jobbgarderob. 
På kvällen blev det Thai och en långfilm hemma i K-town.


Blygsam utsikt över HK


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback