Mordorland

Hej govanner,

nu sitter vi pa ett sunkigt internetfik i National park. Det har regnat i tva dygn och blaser styv kuling.
Detta till trots har vi lyckats aktivera oss till fullo. For att stilla Johans fiskefeber hangde vi en dag i Tongariroriver som tydligen ska vara varldens basta? Johan lyckades lura 4 regnbagar och Eva en, de var dock lite skabbiga efter att ha haft sin "liggsasong".
Vi har aven knallat upp for "mount Doom" pa nat som hette Tongariro crossing. Det skulle ta 10 timmar men vi gjorde det pa dryga fem trots osregn och moln. Det sager en del om fitnessnivan pa genomsnitts backpackern.
Idag har vi kollat in Nya Zeelands storsta skidomrade och nu ska vi pa riverrafting. Det blir lite sparsamt med bilder da det tar en formiddag att ladda upp en pa denna datorn men det kan vi kompensera med senare.

Lev a ma, Johan & Eva.

154155-25
Bilden ovan ar Eves i Mordorland, fast nan sjo sag man inte till i filmen va?

Johan med en regnbage fran Tongariro


Kommentarer
Postat av: ia

evie!! förlåt mig, men jag kunde inte annat än att skratta åt era spyincidenter...låter som om ni har det toppen i övrigt!? en annan ligger i sängen å har dissat whistler idag,var helt enkelt inte på humör (börjar bli bortskämd??) saknar dig tjejen! gratta din numera gamla man...
xox maria

2007-01-13 @ 01:36:04
Postat av: mor

Hej sötnosar, verkar som ni klarar av allt regn som öser ned. Hoppas att ni kollar in bra vandringsvägar till oss. Ha det gott vi ses snart

2007-01-13 @ 22:52:29
Postat av: Lotta och Jan

Varma gratulationer till Johan 30 År!
Vi har just återvänt till Sthlm från u-landet Egypten. Det var dålig tillgång till nätet därnere för vår del. Vi har haft en otroligt bra vecka med Jonas som värd för en grupp om 24 st. Skönt att höra att hälsan återvänt till er båda.
Jan tar båten hem i morgon och Lotta tar vägen om Umeå för att hämta hem apportören Castor.
Kramar till er båda.

2007-01-14 @ 00:58:49
Postat av: Solweig o Thomas

Hej på er och stort grattis i efterskott Johan!

Tongariro crossing vill vi också ge oss på någon gång, men lär knappast klara det under tiotimmarsramen. Trist med dåligt väder för er men vi kan trösta med att det idag varnas för orkanvindar i Skåne/Halland. Ovädret når fram till oss på Österjsökusten med stormbyar ikväll sägs det. Då längtar vi förstås tillbaka till ljuset och solen i Lissabon där vi var i julas. Fin stad med supergod mat.

Kramar och god fortsättning! Njut av allt och hoppas ni får vara friska.

Solweig/Thomas

2007-01-14 @ 13:57:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback