Spicy crab and haircut fo you!

Sedan sist har vi kört vår vanliga Hong Kong lifestyle. Det innebär att vi åker en hel del spårvagn, shoppar och äter konstiga saker. Gårkvällen spenderades på "Under the bridge spicy crab" där vi käkade, ja spicy crab såklart?
Vi har även hunnit med en sväng till Ocean Park som är en pimpad och väldigt julpyntad version av kolmården där de stackars sjölejonen måste lyssna på "last christmas" hela dagarna. Här bjöds även på linbanefärd, manetakvarium med rökmaskin, UV-ljus och speglar, samt några trötta pandor.

Eva har också hunnit med ett besök hos frisören. Efter att 5 kinesfrisörer analyserat hennes hår och dess behov skred de till verket. Det färgades, klipptes och slutligen stoppades Evas huvud in i en grå huva kopplad till en rökmaskin (Inte den från Jellyfish spectacular). Trots deras djupa engagemang blev resultatet, hmm... annorlunda. Eves går numera under smeknamnet "egg-head". 

Vi har dessutom haft turen att få hänga med Peters gamla roomie Brad från Qingdao och idag har vi varit på Stanley market tillsammans. Ikväll ska vi på svenska handelskammarens luciafest och imorgon lyfter planet till Fillipinerna! 
Vi återkommer när vi sitter på vår rooftop terrace i vårt hus på stranden och kollar ut över den öde paradisstranden där det stadigt blåser ca 10 m/s. Och nej vi har inte höga förväntningar, we are just beeing realistic here.
Linbana
Evas hatt
SjölejonManetspectacularFiskTram
Brad
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback