Moomin travels.

Lite småsnörvliga och slitna lämnar vi ett sunkigt, duggregnande Uppsala. Efter en mycket smidig incheckning får vi tom med vår gigantiska golfbag utan extra kostnad.
Vi käkar en traditionsenlig lunch på Alfredo´s innan vi bordar en glänsande Embrear mot Helsinki.
Vid ankomst 1500 lokal är det redan nattsvart i tomteland. Helsingfors flygplats är som en stor temapark med tomtar renar och mumintroll. Det blir dock kortvarigt innan vi sitter på en gammal upphottad MD11 mot Hong Kong. Förutom att vi saknar personal entertainment och att alla filmer är textade på finska är det en fantastisk flygning. Några flaskor rött och en lätt middag, sedan sover Johan som ett barn och vaknar lagom till frukost och landning.
Expresståg till Central och sedan taxi till Wan Chai där vi träffar Peter för en välkommstkaffe och nycklar till lägenheten.
Under dagen glider vi runt på stan och shoppar lite innan vi avslutar med middag på Yachtklubben.
Allt som allt är det vår absolut mest smärtfria Asienresa så långt, tummen upp för Finnair! 

Moomin
Tomten & Eva
Tomten

Kommentarer
Postat av: u :)

Åååå va glad jag blev då när jag kom hem och hittade ett JÄTTE fint julkort från Er :) Man tackar! Har satt upp det på kylen och Jonathan tittar på det hela tiden och skrattar, hmmmm! Undrar om det är för att mamma e så liten eller Johan e så lång ... eller bara för att det är fint!

2007-12-12 @ 12:55:15
Postat av: Backe

Det är ju för att han gillar att spänna sig på beachen, precis som onkel B.
Hoppas att ni får en bra Jul ihop, brorsan & Eva hälsar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback